Over ons

Bright Plus in Almere is meer dan een schoonmaakbedrijf. Wij zijn een professionele schoonmaakdienstverlener met 25 jaar ervaring in het schoonmaakvak voor kleine, middelgrote en grote bedrijven in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. Bij ons kunt u terecht voor een breed pakket aan schoonmaakdiensten.

Onze persoonlijke benadering en toezicht over onze projecten maakt ons uniek. Wij zijn een familie schoonmaakbedrijf die volledige controle heeft over zijn eigen projecten. Wij hebben een controlesysteem d.m.v. het logboek waarin alles duidelijk wordt genoteerd. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor calamiteiten en stellen klanttevredenheid boven alles.

Het succes achter ons ondernemen is het streven naar 100% klanttevredenheid !

Bright Plus staat voor:

Professionaliteit

Hoge kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Goede communicatie

Zorgvuldige bedrijfsvoering

Zorg voor het milieu

Gemotiveerd en gekwalificeerd personeel

Kennis van schoonmaaktechnieken

86 Tevreden klanten

bij Bright Plus staat de klant voorop

25 jaar ervaring

wij houden van ons werk!

“Met onze schoonmaakwerkzaamheden gaan wij graag grondig en gedegen te werk. Onze klanten een glimlach bezorgen met een tevreden gevoel is waar wij graag voor werken”

Dhr. H. Alvi Eigenaar

Persoonlijke benadering

Bright Plus is specialist in de schoonmaak en het onderhoud van kantoorruimtes, scholen, gezondheidsinstellingen, kinderdagverblijven en woningen. Vanwege onze persoonlijke benadering en grote mate van servicegerichtheid leveren we een constante hoge kwaliteit. Hierdoor hebben wij een klantenbestand opgebouwd van zeer tevreden klanten.

“Inmiddels al ruim 25 jaar ervaring in het vak en nog altijd met een gemotiveerde gevoel en een glimlach op mijn gezicht de schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren voor mijn klanten”

Dhr. K. HussainOprichter

U staat voorop

Gaat u met Bright Plus in zee, dan kiest u voor kwaliteit en deskundigheid. Altijd geldt hierbij: u staat voorop. Wij maken samen met u een maatwerk schoonmaakplan dat is afgestemd op uw wensen en behoeften. Wij overleggen zorgvuldig met u en werken graag aan een duurzame en open relatie. Zo kunt u de zorg voor uw schoonmaak met een gerust hart aan ons overlaten.

Bekijk wat onze klanten te zeggen hebben over ons.