Kwaliteit & Hygiëne staan voorop

Kijk hier wat Bright Plus doet aan kwaliteit & hygiëne

Duurzaam schoonmaakplan

Goed schoonmaken betekent tegenwoordig ook: duurzaam schoonmaken en zorgen voor het milieu. Bright Plus ziet het als haar verantwoordelijkheid om het milieu zo weinig mogelijk te belasten en veel aandacht te besteden aan duurzaam schoonmaken. Voordat wij voor u aan de slag gaan, maken wij daarom een maatwerk duurzaam schoonmaakplan waarin een verantwoorde inzet van schoonmaakmiddelen en een milieuvriendelijke werkwijze wordt gegarandeerd.

Volgen van milieurichtlijnen

Hergebruik van producten zoals moppen en zwabbers

Bijvullen van lege flessen

Gebruiken van verantwoorde, betaalbare en milieusparende schoonmaakmiddelen

Verantwoorde verwerking van verpakkingen en ander afval

Gebruik van energiezuinige apparatuur

Scholing van personeel op milieugebied

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Oog voor het milieu

Topkwaliteit

Bright Plus staat voor topkwaliteit in schoonmaak. Dit betekent niet alleen dat wij grondig schoonmaken, maar ook dat u erop kunt rekenen dat ons personeel gekwalificeerd is en professioneel te werk gaat.

Bij ons gaat kwaliteit verder dan schoon = schoon: wij denken graag met u mee en staan ook buiten de schoonmaakuren voor u klaar. Ten slotte betekent kwaliteit voor ons: oog voor het milieu en verantwoord omgaan met schoonmaakmiddelen. Ons schoonmaakplan is duurzaam opgesteld.

24 uur en 7 dagen per week bereikbaar

Persoonlijk contact

Wij hechten grote waarde aan een goede en open communicatie met onze klanten. Wij zijn daarom 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar voor u. Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw schoonmaak en staan u graag te woord of komen bij u langs.

Huurt u ons in voor schoonmaakdiensten, dan stellen wij samen met u een maatwerk schoonmaakplan op, met heldere afspraken, gedetailleerde plannen en regelmatige metingen. Zodat u precies weet wat u aan ons hebt.

Wat zeggen onze klanten?

Al 25 jaar werken wij toegewijd voor onze klanten.

“Al bijna vier  jaar verzorgt Bright Plus naar alle tevredenheid de schoonmaak voor onze showroom en kantoor. Naast de wekelijkse schoonmaakwerkzaamheden, plannen we gezamenlijk de overige klussen, zoals o.a. lampen afnemen en ramen zemen, etc. Niets is te veel of te moeizaam voor de vrolijke medewerkers van dit bedrijf.”

Paulina MareeGiroflex NederlandGiroflex Nederland

Zeer betaalbaar en mensen komen hun afspraken prima na. Wij hebben onze zojuist opgeleverde eengezinswoning in Amstelveen laten schoonmaken nadat er erg veel bouwvuil en stof lag. Het duurde iets langer om alles schoon op te leveren, maar dat was zeer begrijpelijk aangezien er veel stof aanwezig was. Wij raden schoonmaakbedrijf Bright Plus aan als u snelle en goede service wilt krijgen.

Dhr. P. van den BroekSchoonmaak eengezinswoning Amstelveen

Ongeveer twee weken geleden een leiding gesprongen en heel veel waterschade gehad in mijn woning in Almere, diverse bedrijven gebeld en uiteindelijk terecht gekomen bij Schoonmaakbedrijf Bright Plus. Binnen 2 uur stonden meneer Alvi en zijn mensen voor de deur en hebben zij alles opgepakt en zeer netjes naar wens uitgevoerd.

Mw. M. OosterhoutCalamiteiten schoonmaak

“Na het verhuren van mijn Airbnb appartement had ik meerdere schoonmaakbedrijven aangeschreven om langs te komen en de hele boel schoon te maken. Door de huidige corona crisis hadden meerdere bedrijven geen personeel op dat moment. Gelukkig kon Schoonmaakbedrijf Bright Plus binnen 2 uur langskomen zodat ik dezelfde avond nog een schone en frisse appartement had”

Dhr. K. BennethSchoonmaak Airbnb woning