Schoonmaken tijdens het coronavirus

Wij nemen alle voorzorgsmaatregelen om uw werkplek zo goed en veilig mogelijk schoon te maken.

Schoonmaak na de corona virus

Langzamerhand komt Nederland uit een intelligente lockdown en bedrijven mogen weer rustig en langzamerhand weer opstartten. Een deel van de vanuit overheidsredenen gesloten voorzieningen gaat weer open. Het gaat bijvoorbeeld om restaurants en cafés incl hun terrassen, bioscopen, bibliotheken, musea, monumenten en culturele instellingen en/of activiteiten zoals theater en concertzalen. Het is van enorme belang dat er bij bovengenoemde voorzieningen zo veilig mogelijk gewerkt kan worden maar ook de bezoekers een schone en hygiënische omgeving toetreden. Hoe gaat dit in de nieuwe 1,5 meter samenleving veilig opgestart worden?

Goede schoonmaak en hygiene zijn van groot belang om het corona virus in te dammen. Hiervoor is het belangrijk om de juiste richtlijnen & protocollen van het RIVM op te volgen voor desbetreffende sectoren.

Schoonmaakbedrijf Bright Plus verdiept zich momenteel verder in het bestrijden van bacteriën die met de blote oog niet te zien zijn. De corona pandemie zorgt ervoor dat wij ons meer gaan richten op deze onzichtbare elementen. Hiervoor is het belangrijk om te weten hoe je dit moeten aanpakken aan de hand van de voorgeschreven richtlijnen & protocollen.

Schoonmaakbedrijf Bright Plus met ruim 25 jaar ervaring in de schoonmaak staat 24/7 klaar om de vraag in de markt naar een goede reiniging en desinfectie op een verantwoorde manier op te vullen.

Volgen van protocollen & milieurichtlijnen

Hergebruik van producten zoals moppen en zwabbers

Gebruiken van verantwoorde, betaalbare en milieusparende schoonmaakmiddelen

Verantwoorde verwerking van verpakkingen en ander afval

Gebruik van energiezuinige apparatuur

Scholing van personeel op milieugebied en het toepassen van de juiste schoonmaaktechnieken tegen het corona virus

Wilt u ook het corona virus zoveel mogelijk bestrijden en indammen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Oog voor het milieu

Topkwaliteit schoonmaak

Bright Plus staat voor topkwaliteit in schoonmaak. Dit betekent niet alleen dat wij grondig schoonmaken, maar ook dat u erop kunt rekenen dat ons personeel gekwalificeerd is en professioneel te werk gaat.

Bij ons gaat kwaliteit verder dan schoon = schoon: wij denken graag met u mee en staan ook buiten de schoonmaakuren voor u klaar. Ten slotte betekent kwaliteit voor ons: oog voor het milieu en verantwoord omgaan met schoonmaakmiddelen. Ons schoonmaakplan is duurzaam opgesteld.

24 uur en 7 dagen per week bereikbaar

Persoonlijk contact

Wij hechten grote waarde aan een goede en open communicatie met onze klanten. Wij zijn daarom 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar voor u. Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw schoonmaak en staan u graag te woord of komen bij u langs.

Huurt u ons in voor schoonmaakdiensten, dan stellen wij samen met u een maatwerk schoonmaakplan op, met heldere afspraken, gedetailleerde plannen en regelmatige metingen. Zodat u precies weet wat u aan ons hebt.

Wat zeggen onze klanten?

Al 25 jaar werken wij toegewijd voor onze klanten.

“Al bijna vier  jaar verzorgt Bright Plus naar alle tevredenheid de schoonmaak voor onze showroom en kantoor. Naast de wekelijkse schoonmaakwerkzaamheden, plannen we gezamenlijk de overige klussen, zoals o.a. lampen afnemen en ramen zemen, etc. Niets is te veel of te moeizaam voor de vrolijke medewerkers van dit bedrijf.”

Paulina MareeGiroflex NederlandGiroflex Nederland

Zeer betaalbaar en mensen komen hun afspraken prima na. Wij hebben onze zojuist opgeleverde eengezinswoning in Amstelveen laten schoonmaken nadat er erg veel bouwvuil en stof lag. Het duurde iets langer om alles schoon op te leveren, maar dat was zeer begrijpelijk aangezien er veel stof aanwezig was. Wij raden schoonmaakbedrijf Bright Plus aan als u snelle en goede service wilt krijgen.

Dhr. P. van den BroekSchoonmaak eengezinswoning Amstelveen

Ongeveer twee weken geleden een leiding gesprongen en heel veel waterschade gehad in mijn woning in Almere, diverse bedrijven gebeld en uiteindelijk terecht gekomen bij Schoonmaakbedrijf Bright Plus. Binnen 2 uur stonden meneer Alvi en zijn mensen voor de deur en hebben zij alles opgepakt en zeer netjes naar wens uitgevoerd.

Mw. M. OosterhoutCalamiteiten schoonmaak

“Na het verhuren van mijn Airbnb appartement had ik meerdere schoonmaakbedrijven aangeschreven om langs te komen en de hele boel schoon te maken. Door de huidige corona crisis hadden meerdere bedrijven geen personeel op dat moment. Gelukkig kon Schoonmaakbedrijf Bright Plus binnen 2 uur langskomen zodat ik dezelfde avond nog een schone en frisse appartement had”

Dhr. K. BennethSchoonmaak Airbnb woning