Diensten

Bright Plus levert al 25 jaar professionele en gespecialiseerde schoonmaakdiensten aan tal van bedrijven en particulieren. Voor u stellen wij een maatwerk schoonmaakplan op dat is gebaseerd op professionele kwaliteit, persoonlijke aandacht en een verantwoorde toepassing van schoonmaakmiddelen.

Bright Plus biedt u de volgende diensten

Bedrijven

Schoonmaakonderhoud

Professionele schoonmaak op basis van een maatwerk schoonmaakplan.

Schoonmaak sanitair

Laat uw personeel altijd gebruikmaken van veilig, fris en hygiënisch sanitair.

Levering sanitaire voorzieningen

De zekerheid van alles onder handbereik. Na inventarisatie van de voorzieningen in uw gebouw, kiezen we in overleg met u de meest geschikte artikelen en leverancier. 

Particulieren

Opleveringsschoonmaak

Voor een verzorgde en representatieve oplevering van uw nieuwe woning of pand.

Schoonmaak huis rond verhuizing

Graag zorgen wij voor een schoon en fris huis. Wij maken zowel uw nieuwe als oude huis voor u schoon.

Schoonmaak na uw feest

Heerlijk nagenieten van uw feest? Laat de schoonmaak gerust over aan ons.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Schoonmaakonderhoud

Een schoon gebouw is het visitekaartje van uw bedrijf. Bright Plus zorgt voor het schoonmaakonderhoud zodat uw kantoor, school, gezondheidsinstelling of kinderdagverblijf er iedere dag weer tip top verzorgd uitziet. In overleg met u stellen wij een maatwerk schoonmaakplan op.

Wij maken uw bedrijfspand grondig en verantwoord schoon en zorgen desgewenst ook voor het wassen, strijken en vervangen van hand- en theedoeken. Zodat uw medewerkers iedere dag weer met plezier aan het werk gaan.

Opleveringsschoonmaak

Levert u een nieuwe bedrijfsvestiging of woning op, dan wilt u graag dat deze er schoon en fris uitziet. Bright Plus verzorgt de opleveringsschoonmaak van bedrijfspanden en appartementen waarvan de bouw net afgerond is. Een goede opleveringsschoonmaak zorgt ervoor dat uw pand er representatief uitziet.

Schoonmaak van sanitair

Schoon sanitair wordt door personeel als zeer belangrijk ervaren. Bright Plus zorgt voor het schoonhouden van sanitair. Wij gebruiken daarvoor schoonmaakmiddelen speciaal geschikt voor sanitaire voorzieningen. Zo zorgen wij voor een fris resultaat en kan uw personeel altijd gebruikmaken van veilig en hygiënisch sanitair.

Professionele schoonmaak

Levering van sanitaire voorzieningen

  • Handdoekautomaten

  • Handdroogsystemen

  • Luchtverfrissers

  • Toiletreinigers

  • Zeepdispensers

  • Toiletpapierdispensers

  • Dispensers voor gevouwen handdoeken

  • Damesverbandcontainers

In overleg met u stellen wij hiervoor een speciaal aanvulprogramma
op dat geheel is afgestemd op de wensen en behoeften van uw organisatie.
Voor deze service hanteren wij een vast tarief per jaar.

Bright Plus

Schoonmaak van uw huis na verhuizing of feest

Al 25 jaar draagt Bright Plus zorg voor de schoonmaak van uw huis na een verhuizing of een feest. Als u gaat verhuizen, dan wilt u graag dat uw oude en nieuwe woning er schoon en fris uitzien. Wij zijn gespecialiseerd in reiniging van nieuwbouwwoningen en zorgen ook voor de opleveringsschoonmaak van oudere huizen. Een goede schoonmaak zorgt ervoor dat uw verhuizing snel en vlekkeloos verloopt.

Wij verzorgen desgewenst ook een eenmalige schoonmaakbeurt van uw woning na een feest of bijeenkomst. Besteed uw schoonmaak aan ons uit en binnen enkele uren ziet alles er weer fris en verzorgd uit.

Wat zeggen onze klanten?

Al 25 jaar werken wij toegewijd voor onze klanten.

“Al bijna vier  jaar verzorgt Bright Plus naar alle tevredenheid de schoonmaak voor onze showroom en kantoor. Naast de wekelijkse schoonmaakwerkzaamheden, plannen we gezamenlijk de overige klussen, zoals o.a. lampen afnemen en ramen zemen, etc. Niets is te veel of te moeizaam voor de vrolijke medewerkers van dit bedrijf.”

Paulina MareeGiroflex NederlandGiroflex Nederland

Zeer betaalbaar en mensen komen hun afspraken prima na. Wij hebben onze zojuist opgeleverde eengezinswoning in Amstelveen laten schoonmaken nadat er erg veel bouwvuil en stof lag. Het duurde iets langer om alles schoon op te leveren, maar dat was zeer begrijpelijk aangezien er veel stof aanwezig was. Wij raden schoonmaakbedrijf Bright Plus aan als u snelle en goede service wilt krijgen.

Dhr. P. van den BroekSchoonmaak eengezinswoning Amstelveen

Ongeveer twee weken geleden een leiding gesprongen en heel veel waterschade gehad in mijn woning in Almere, diverse bedrijven gebeld en uiteindelijk terecht gekomen bij Schoonmaakbedrijf Bright Plus. Binnen 2 uur stonden meneer Alvi en zijn mensen voor de deur en hebben zij alles opgepakt en zeer netjes naar wens uitgevoerd.

Mw. M. OosterhoutCalamiteiten schoonmaak

“Na het verhuren van mijn Airbnb appartement had ik meerdere schoonmaakbedrijven aangeschreven om langs te komen en de hele boel schoon te maken. Door de huidige corona crisis hadden meerdere bedrijven geen personeel op dat moment. Gelukkig kon Schoonmaakbedrijf Bright Plus binnen 2 uur langskomen zodat ik dezelfde avond nog een schone en frisse appartement had.”

Dhr. K. BennethSchoonmaak Airbnb woning